Tussen de dagen dat hij als visgids werkzaam is, vond Bodo Funke van Angling Services Ireland toch nog wat tijd om zelf ook enkele worpen te maken. Hij besloot om de streamerhengel te pakken, vrijwel zeker de mooiste manier om snoek te vangen. Het duurde echter wel even voordat Bodo enkele roofvissen wist te lokaliseren, dit omdat de prooivissen nu erg verspreid liggen. Het was dan ook zeker de moeite waard om een oogje op de visvinder te houden. Het resultaat was namelijk een schitterende, wilde, Ierse snoek van 105 cm lang!

Prachtige snoek met de vlieg voor Bodo Funke.

Ga vissen…

Bodo Funke, Angling Services, Ierland

Snoek, forel en witvis visgids.

Notities: Angling Services Ireland biedt het allerbeste in sportvisserij en sportvistoerisme. We hebben Boyle, Co. Roscommon als basis, in het noordwesten van Ierland, een gebied met talloze uitstekende vismogelijkheden.
De eigenaar Bodo Funke is in bezit van het Marine and Countryside Guiding Certificate (bereikt met duidelijk onderscheid) en zijn ervaring en lokale kennis staan tot je beschikking wanneer je op een begeleide vistrip gaat of een visvakantie boekt bij Angling Services Ireland. Vliegvissen op snoek, vliegvissen op wilde bruine forel, bellyboten, witvissen, zalmvissen en zeevissen behoren stuk voor stuk tot de mogelijkheden.

Adres: Angling Services Ireland, 3 Canal View, Deerpark, Boyle, Co. Roscommon, Ierland.
Telefoon/Fax::+353 (0)71 – 9663 580 of +353 (0)86 – 6011 878
E-mail: info@anglingservicesireland.com Website: www.anglingservicesireland.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.