Home hengelsport nieuws 108 cm snoek op baarskunstaas voor sportvissers op Lough Derg

108 cm snoek op baarskunstaas voor sportvissers op Lough Derg

807
0

Damien Culliney bericht van Lough Derg…

De afgelopen week was ik voor de fun met een oude vismaat aan het vissen. We besloten ons op baars te richten met de dropshot en jigs. We wisten deze dag meerdere mooie baarzen te landen, maar niets uitzonderlijks, met af en toe een kleine snoek ter afwisseling.

We besloten daarop met de plug op dieper water op grotere baars te gaan vissen. We visten met The Cowboy van Castaic, een van mijn favoriete pluggen. Deze plug leverde bijna direct deze perfect uitziende snoek van 108 cm lang op. Wat een schoonheid. De vis werd na het fotograferen direct weer teruggezet.

Deze meter plus snoek pakte een kleine, voor baars bedoelde plug.

Een prachtig gezicht om zulke indrukwekkende vissen te vangen met klein kunstaas. #www.anglersparadise.ie #perchfishing #Trophytechnoly #Castaic #BigpikeloughDerg

Ga vissen…

Anglers Paradise Ireland

Visgids voor forel en snoek

Damien Culliney is de eigenaar en manager van Anglers Paradise Ireland, een bekende sportvisser en kok in het gebied rond Clare; een man met een grote passie voor de waterwegen in Ierland en de natuurlijke historie van County Clare. Bij Anglers Paradise houden we, in gelijke mate, zowel van het vissen op forel als van het vissen op snoek. We kunnen klanten brengen naar een aantal van de meest ongerepte rivieren en meren van Europa, op zoek naar roofvissen van trofeeformaat en om sportvisdromen uit te laten komen.

Tel. Mobiel: +353 86 060 2718
Website:
www.anglersparadise.ie
Website:
facebook.com/Anglersparadiseireland/
Email:
damien@anglersparadise.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.