Aaron Maughan van AM Pike Guiding heeft contact opgenomen om ons te vertellen over zijn snoekvistrips rond Kerst en in het nieuwe jaar. Aaron en zijn klanten hebben mooie successen kunnen bereiken op de meren in Longford, Westmeath en Cavan.

Schitterende vis.

 

Tijdens een van de trips wist hij maar liefst veertien snoeken te landen, met gewichten tussen de 12,6 en 17,1 pond. Op de eerste dagen van het nieuwe jaar wist John Farrell twee vissen te landen, een exemplaar van 14,8 pond en later op de dag een prachtige vis van 17,8 pond. Op een andere dag wisten Kieran Gill en Paddy Glenn acht vissen te landen in gewichten tot 20,4 pond.

Nog een prachtige Ierse snoek voor AM Guiding.

 

Het weer was in deze periode veranderlijk, bewolkt en koud, tijdens de meest recente trip op 5 januari stond er de gehele dag een miezelregen. Het waterpeil was over het algemeen hoog. Volgens Aaron hielp een mooie golfslag om het aas in beweging te houden en het vissen was fantastisch met een aantal bijzondere vangsten voor zijn klanten. De snoeken werden gevangen met langzaam gevist kunstaas, met dode aasvissen aangeboden onder een dobber of met langzaam gesleepte, dode aasvissen. Tijdens de laatste vier trips zijn er 45 grote snoeken gevangen, de grootste vis was 110 cm lang en woog 20,4 pond. De meeste vissen waren zwaarder dan tien pond.

De snoek kon de met een dobber aangeboden dode aasvis niet weerstaan.

 

Ondanks de koude en de tijd van de jaar waren alle snoeken in een prima conditie en leverden ze een prima dril op. Alle vissen werden na een snelle foto weer teruggezet. #CPRSavesFish.

De snoeken waren in prima conditie rond de Kerstperiode.

 

Ga vissen…

Aaron Maughan heeft de meren in Longford als basis maar gidst ook in Westmeath en Cavan. Hij heeft de beschikking over een goed uitgeruste boot met alle noodzakelijke elektronica en kan zowel nieuwkomers als ervaren sportvissers een prima dag bezorgen. Wanneer je op zoek bent naar een dag vissen onder begeleiding van een gids, neem dan contact op met Aaron, zijn contactinformatie is hieronder te vinden.

Het is mooi om te zien dat ook jeugdige sportvissers genieten van deze sport!

 

AM Pike Angling
Contact: Aaron Maughan
Telefoon: +353 (0)87 – 7682 479
Email: amaughan@live.com
Website: Er wordt op dit moment aan een nieuwe website gewerkt
Facebook: AM Pike Guiding Facebook

Nog een mooi gebouwde Ierse snoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.