Baars tot 43 cm – dropshot, jigs, Cheburashka montages en meer

894
0

Marcin Kantor is weer terug deze week, terwijl hij de snoek met rust laat die nu gaat paaien, verlegt hij zijn aandacht naar de baars…

Marcin’s notities: In deze video vis ik op grote baars met kunstaas en verklaar ik enkele van mijn geheimen. Het vinden van grote baars is niet eenvoudig in Ierland. We hebben in dit land zeker wel de aantallen, maar het kost veel moeite en tijd om de grote baars te vinden. Zoals het beroemde boek van de ‘Perchfishers’ aangeeft, zijn grote baarzen de ‘meest schitterende vissen’. In deze video heb ik het geluk om mijn persoonlijk record te vangen, een baars van 43 cm lang. Tijdens het proces beschrijf ik mijn beste kunstaas voor baars, laat ik zien hoe bepaalde technieken ingezet kunnen worden, zowel voor wat betreft het vissen met jigs als met de dropshotmethode. Ik toon je mijn Cheburashka montage en verklaar het verschil tussen loden en tungsten chebu gewichten. Ook geef ik aan wat de beste tijd van het jaar is voor een sportvisser om kans te maken op grote baars in Ierland. Alles bij elkaar veel tips en informatie rondom het vissen op en vangen van baars.

Om meer te leren over de montages en de uitrusting van Marcin, ga je naar: Perch Fishing in Ireland – Must Have Perch Lures. How to Work Them & When? En wanneer je eenmaal daar bent, vergeet dan niet om de Like en Subscribe buttons in te drukken.

YouTube Kanaal: Marcin Kantor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.