Dertien is voor sommige mensen misschien een ongeluksgetal, maar niet voor de Clare Dragoon. Luke Aston bericht dat dit het dertiende jaar op rij is dat het Carrigaholt Sea Angling gelukt is om de grote zeskieuwenhaai succesvol te bevissen! Luke beviste deze massieve haaiensoort voor het eerst in 2008 en het is hem sindsdien elk jaar gelukt om een exemplaar tot vlakbij de boot te brengen. Carrigaholt Sea Angling zijn definitief de experts waar het gaat om het vissen op deze zeldzame haaiensoort!

Carrigaholt grote zeskieuwenhaai – dertien goede jaren!

Luke schreef wel dat het vissen op grote zeskieuwenhaai dit jaar maar op beperkte wijze mogelijk was, dit door het ontbreken van overzeese klanten en de poging van deze week was pas de tweede trip dit jaar waarbij er gericht op ze gevist werd. Luke werd in beide gevallen begeleid door Andy Elliot die het vertrouwen behield en die in staat was om deze prachtige drie meter lange, ruim 630 pond zware grote zeskieuwenhaai naar het oppervlak te brengen.

Veilig naast de boot.

De grote zeskieuwenhaai is niet de enige vissoort waarop vanaf de Clare Dragoon recentelijk gevist is. Luke vertelde dat het vissen op kabeljauwachtigen recentelijk weer in de lift zat, er kwamen mooie pollak, koolvis, een enkele gul en wat leng aan boord plus doornhaai en enkele vleten.

Een mooie bijvangst aan vleet.
Carrigaholt gul. 

Ga vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is een LOCHIN 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor. Luke Aston is de schipper en de boot vaart vanuit Carrigaholt, County Clare.

Hij heeft verschillende aanbiedingen staan op zijn website www.fishandstay.com en wanneer iemand interesse heeft om een trip samen te stellen, neem dan s.v.p. contact op. Luke twittert ook vanaf de boot onder @fishandstay en probeert ook zijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling actueel te houden. Neem contact op met Luke om zo ongeveer de beste zeevisserij te beleven die Ierland te bieden heeft.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

Sean Maguire – Lady Gwen II

Beleef jouw visavonturen aan boord van Séan Maguire’s Lady Gwen II, een Lochin 33 M265Ti Perkins charterboot die vaart tot vijftien mijl vanuit Kilbaha, Carrigaholt en Kilrush.

Of je nu de Atlantische Oceaan op wilt gaan voor een grote verscheidenheid aan vissoorten, waaronder diverse soorten haai, of in de delta wilt vissen op rog, conger, ruwe haai etc. Fishing Adventures kan je de visserij bieden waar je je zinnen op gezet hebt.

Telefoon: +353 (0)87 – 7508 758 of +353 (0)89 – 4431 182.
Email: fishadven@gmail.com Website: www.fishingadventures.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.