Het NCFFI rapport over een recente viswedstrijd in Fermanagh:

Nu dat we steeds meer veilig terugkeren in onze sport, met ondersteuning van lokale gemeenschappen, organiseren clubs weer steeds meer kleine competities in de stijl van festivals, dit zonder de sociale onderdelen en in overeenstemming met Covid 19 richtlijnen.
Aan de River Erne 100, een nieuw evenement dat georganiseerd werd door de Erne Anglers, werd deelgenomen door wedstrijdvissers uit alle delen van Ierland, plus door een handvol wedstrijdvissers uit de UK. In totaal vierentwintig sportvissers bevisten vier door de PAE gereedgemaakte sectoren op rotatiebasis, de meeste daarvan in de directe omgeving van Enniskillen. Op de laatste dag kon je nog eens op elk van de sectoren terecht komen. Wisselende weersomstandigheden, die hun invloed hadden op het waterpeil en de stroomsnelheid, maakten voor een uitdagende maar ook zeer genoeglijke visserij.

Lokale sportvisser Bas Smith uit Irvinestown was de uiteindelijke winnaar met 35.950 gram, waarmee hij de hoofdprijs van 1000 pond wist te winnen. Er zaten maar enkele grammen tussen de twee sportvissers uit County Cavan Tony Hopkins met 34.180 gram en Francis McGoldrick met 34.000 gram, die respectievelijk op de tweede en derde plaats eindigden.

De competitie werd gesponsord door:

Fermanagh and Omagh District Council met ondersteuning door DAERA Inland Fisheries.

Ga naar de pagina van de ERNE Anglers voor een overzicht van alle resultaten en bezoek https://bit.ly/2ZgCmVq voor de data van de winter league wedstrijden.

Sport and Countryside Recreation at Fermanagh and Omagh District Council

Sport Northern Ireland

Sport Ireland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.