Home hengelsport nieuws Belangrijke opsteker voor het toerisme langs de Shannon omdat het Lough Ree...

Belangrijke opsteker voor het toerisme langs de Shannon omdat het Lough Ree sportvisserijfestival doorgang kan vinden

704
0

De Lanesborough Angling Hub bericht ons dat ze, met het implementeren van Covid 19 protocollen, nu hun eerste, een week lange visfestival kunnen houden in Lanesborough – Ballyleague en omliggende gebieden; voor dit festival is een indrukkend prijzengeld beschikbaar van 20.000 euro!

Het festival gaat gevist worden van maandag 7 september tot en met zondag 13 september.

Een week lang evenementen in drie counties

Een hengelsportgroep langs de Shannon heeft het initiatief genomen om een van de grootste, een week lange visevenementen te organiseren die het land gezien heeft sinds de verlichting van de Covis 19 richtlijnen – en biedt daarmee een welkome opsteker voor de economie van Roscommon, Longford en Leitrim.

De Lough Ree Angling Hub, met als basis Ballyleague, Lanesborough, maakte recent details bekend van niet een, maar twee viscompetities en een gezamenlijke prijzenpot van 20.000 euro voor de twee evenementen. Dit gaat plaats vinden in de week die begint op 7 september op zes verschillende wateren in het stroomgebied van de Shannon.

De raadsleden Laurence Fallon van Roscommon en Colm Murray van Longford waren recent aanwezig onder de brug bij Ballyleague-Lanesborough om het Masters Coarse Angling evenement en de Lough Ree Pike Classic te lanceren, beiden met een prijzengeld van 10.000 euro.

De inschrijving voor het snoekevenement is al gesloten, maar je kunt je nog inschrijven voor het witvisfestival, waarvoor al veel interesse bestaat vanwege de geldprijzen die hier gewonnen kunnen worden. Voor een inschrijfformulier kun je een e-mail sturen naar loughreeanglinghub@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.