Kevin Lyons van de Melview Lodge bericht over een prima visserij met de vliegenhengel op snoek in het gebied rond Longford.

Het echtpaar Cédric en Frauke uit België hebben een prima start gemaakt met hun week vliegvissen op snoek. Het is de eerste keer dat ze in de Melview Fishing Lodge verblijven en zelfs de eerste keer voor Frauke om een vakantie in Ierland door te brengen.

Cédric met een fraaie vangst.

Volgens hun gastheer Kevin hebben ze een aantal schitterende vissen weten te vangen, enkele exemplaren gingen zelfs over de magische metergrens.

Frauke met een van de snoeken die ze in het begin van de week wist te vangen.

Volgende week zie je hoe de rest van de week voor hen verlopen is, dan vertellen we ook hoe het de Nederlandse snoekvissers Ruben en Patrick vergaan is.

ALLE VISSEN ZIJN ONBESCHADIGD TERUGGEZET

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 3345 061 Mobiel: +353 (0)87 – 2687 441
E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.