Kevin Lyons bericht vanuit de Melview Lodge…

Nick en Allan met een schitterende vangst aan blankvoorn en hybriden.

Jean-Pierre, zijn zoon Nick en vriend Allan, sportvissers uit België die regelmatig in Ierland te vinden zijn, verbleven weer eens in de Melview Fishing Lodge in Longford voor hun jaarlijkse vistrip. Toen ze arriveerden lieten ze direct alles uit hun handen vallen op hun kamers, dit om maar zo snel mogelijk te kunnen beginnen met vissen en het voorvoeren voor de komende dagen.

Nice met een fraaie brasem uit zijn vangst.

De mensen zijn al zo vaak in dit gebied geweest dat ik de tel kwijt geraakt ben, ze kennen de wateren goed. Nick en Allan concentreerden zich op het witvissen, terwijl J.P. vooral op snoek viste. J.P. wist enkele mooie vissen te landen tijdens zijn snoeksessies en op de laatste dag, toen hij ook op witvis viste, wist hij een mooie vangst aan blankvoorn, hybriden en een mooie zeelt te realiseren. Ook Nick en Allan beleefden prachtige visdagen met indrukwekkende vangsten aan brasem, blankvoorn en hybriden.

Jean-Pierre met een bonus-zeelt.

Bedankt mensen voor weer een schitterende week.

ALLE VISSEN ZIJN ONBESCHADIGD TERUGGEZET

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 3345 061 Mobiel: +353 (0)87 – 2687 441
E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.