Kevin Lyons van de Melview Lodge in Longford bericht over het vissen op witvis en snoek in het gebied rond Longford…

Jean–Pierre uit België met een van zijn snoeken.
Jean–Pierre uit België met een van zijn snoeken.

Jean-Pierre met zijn zoon Nick en vismaat Alain waren weer eens overgekomen vanuit België om te genieten van het vissen op witvis en snoek. Jean-Pierre (J.P.) komt normaal gesproken drie keer per jaar naar de Melview Fishing Lodge. J.P. was nu overgekomen om op snoek te vissen terwijl zijn zoon Nick en vriend Alain op witvis zouden gaan vissen. J.P. wist zoals gewoonlijk meerdere snoeken te landen, maar Nick en Alain merkten al snel dat er naast witvis ook snoek op de voorgevoerde stekken afgekomen was. De snoek kwam waarschijnlijk af op de in grote getale aanwezige witvis.

Witvisser Alain probeert het ook eens op snoek.
Witvisser Alain probeert het ook eens op snoek.

Ze wisten beiden mooie zeelt en brasem te vangen (zie witvis rapport), maar uiteindelijk hadden ze geen andere keuze dan om J.P. te volgen in het vissen op snoek. Die beslissing viel goed uit voor zowel Nick als Alain, ze wisten beiden een aantal fraaie snoeken te landen, de grootste was 103 cm lang.

Nick met een mooie snoek die gevangen werd met een dode aasvis.
Nick met een mooie snoek die gevangen werd met een dode aasvis.

Bedankt voor het prima gezelschap en tot een spoedig weerzien.

Alle vissen werden onbeschadigd teruggezet.

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland
Tel.: +353 (0)43 – 33 – 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Web: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim 30 jaar ervaring in het vissen in Ierland en laat je bij aankomst graag de verschillende wateren in de omgeving zien en hij vertelt je ook welke wateren het meest succesvol bevist kunnen worden in de periode dat je bij hem verblijft. Kevin kan ook aas voor je bestellen, zodat het klaar ligt bij aankomst. Gasten van Melview kunnen gratis gebruik maken van de 17 voets Ierse visboten (je hoeft alleen te betalen voor de benzine) en Kevin is je graag behulpzaam wanneer er op bepaalde wateren voorgevoerd dient te worden. Kaarten en andere informatie rondom het vissen zijn eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.