Paul met een brasem.

Maura Hughes bericht over het vissen op witvis rond Belturbet…

De visserij is prima in het gebied rond Belturbet op dit moment. Er zijn door Paul Jeyes en Mark Hillyard mooie vangsten aan brasem gerealiseerd, terwijl ze op vakantie waren in Church View, Belturbet.

Op een van de dagen wisten ze, met z’n drieën, 22 zeelten en 4 grote brasems te vangen.

Maura Hughes
Church View Guest House Accommodation
www.churchviewguesthouse.ie

Ga vissen…

Church View Guest House is te vinden in het midden van de Ierse Lakelands, in Belturbet, County Cavan. Het is een perfecte vakantiebestemming en een paradijs voor sportvissers, dit omdat we aangemerkt worden als een topbestemming voor het vissen op witvis, snoek en forel.

Er zijn visgidsen beschikbaar, maar deze moeten van tevoren gereserveerd worden. Hengelmateriaal is lokaal te huur en te koop. Er is een aparte opslagruimte voor je vismateriaal in het huis. Aas is zeven dagen per week beschikbaar, maar moet eveneens gereserveerd worden. Je kunt elke dag van de week beginnen met je visvakantie. Er zijn plaatselijk auto’s te huur, vervoer van en naar de luchthaven is eveneens mogelijk.

Neem contact op met Maura voor details +353 (0)49 – 9522 358.

Church View Guest House Accommodation, Belturbet, County Cavan, Ierland.
Premium Guest House in Ierland’s Lake District.

www.churchviewguesthouse.ie
www.churchviewguesthouse.com

Je hebt hier een ruime keuze aan toeristenattracties en natuurlijke geschiedenis die er op wachten om ontdekt te worden. Cavan beschikt over pittoreske wandel- en fietsroutes, golfterreinen, paardrijdcentra, kanoverhuurbedrijven, een genealogisch centrum en kasteel Saunderson, naast talloze andere attracties en activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.