Daryl Ewing van Sligo Boat Charters bericht over het vissen in zijn omgeving…

 

04 augustus: Onze eerste dag vissen op haai dit jaar en na enkele tegenslagen, waarbij drie gehaakte vissen los schoten, wisten we dit mooie, vrouwelijke exemplaar te landen met een lengte van juist onder de twee meter. We hadden graag gezien welke vis haar deze bijtsporen gegeven heeft! Merkteken 50542 is aangebracht en we zijn benieuwd van waar de vis teruggemeld wordt.

03 augustus: Een vriendengroep wist vandaag een groot aantal vissen te landen met lichte kunstaashengels. Het leverde veel plezier op, bedankt dat jullie aan boord kwamen, mensen.

 

30 juli: We beleefden een prima week, ondanks dat het weer niet bepaald mee werkte. Leng en pollak in de dubbele aantallen, veel grote koolvissen en dito makrelen, gul, steenbolk en de rest van de vissoorten die je hier mag verwachten. Veel gezinsuitstapjes, korte vaartijden en gelukkige gezichten! Bedankt aan iedereen die aan boord kwam.

 

Daryl Ewing
Sligo Boat Charters

Ga vissen…

De Sea Star heeft Rosses Point, Sligo, als basis (tien minuten van de plaats Sligo met een plaatselijke busroute). Tot de aangeboden diensten behoren diepzeevissen, vissen boven riffen, haaienvissen (augustus-oktober) en ecotoerisme tochten. De trips kunnen aangepast worden naar de wensen van de groep en omvatten interessante prijzen voor trips van een halve dag, een hele dag of een avond voor groepen, individuen en kinderen. Hengelmateriaal is te huur aan boord en de schipper kan ook accommodatie regelen wanneer dit op tijd aangevraagd wordt. Cadeauvouchers zijn eveneens beschikbaar. Rondvaarttochten voor niet-vissers zijn eveneens mogelijk.

Adres: Rosses Point, Co Sligo, Ierland.
Telefoon: +353 (0)86 – 8913 618
Email: info@sligoboatcharters.com Website: www.sligoboatcharters.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.