Tom Collins bericht vanuit Union Hall in West Cork

Onze Nederlandse gasten hebben een goede visserij mogen beleven deze week; lengen van een mooi formaat van de wrakken, kathaai, haringhaai, vleet en enkele blauwe haaien van een mooi formaat brengt het totaal aan gevangen vissoorten op achttien deze week.

170 ponds vleet voor Ab…

…en een kathaai waarmee het aantal gevangen vissoorten op achttien komt.

Er werd een 170 ponds vleet geland op zondag, op zaterdag werden er tien blauwe haaien geland, een haringhaai plus een verrassende vangst en een primeur op de Loch an Iasc: er werd een maanvis gevangen met kunstaas! Tom bericht over deze fantastische vangst:

Mike wierp een jigkop met een imitatiekwal vlak voor de maanvis. De maanvis ging er direct op af en zoog het kunstaas naar binnen. Ik heb altijd geloofd dat maanvissen ook kwallen aten, maar ze zijn voorzien van een bek en tanden waarmee ze ook schaaldieren zouden kunnen vermorzelen. Na een fraaie dril kwam de primeur aan boord, na het maken van enkele foto’s en het verwijderen van luizen van haar huid werd ze weer teruggezet.”

De met kunstaas gevangen maanvis.

Andere vangsten die het vermelden waard zijn, waren een kleine haringhaai en enkele blauwe haaien van formaat.

Een kleine haringhaai.

Grote blauwe haaien.

Wanneer je een dag wilt gaan vis met Tom…

Maak een reservering…

Tom Collins, Sea Angling Charters
Loch and Iasc

Is twaalf maanden per jaar actief en heeft zich gespecialiseerd in de visserij op haai. Met de ervaren schipper Tom Collins is de Loch an Iasc een modern charterbedrijf dat een groot aantal diensten biedt aan haar klanten, het maakt daarbij niet uit of het gaat om de vangst van makreel of het vissen op riffen, wrakken, specimen vissoorten of haaien.

Telefoon+353 (0)87 – 2792 983

E-mail: booking@seaanglingcharters.ie

Website: www.seaanglingcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.