Wicklow Boat Charters schipper Kit Dunne was terug op zee onder een blauwe hemel deze week en hij wist de sportvissers aan boord meerdere specimen doornhaaien te laten landen. De vroege maanden van het jaar zijn een topperiode voor het vissen op specimen doornhaai en veel van Ierland’s specimen jagers gaan dan richting oostkust om hun eerste specimen vissen van het jaar te kunnen landen.

Degenen die later in de wek met Kit het water op gingen hadden wat minder geluk, dit omdat de doornhaaien niet meer op de stekken lagen en ze genoegen moesten nemen met wat mooie kathaaien. Maar de doornhaaien zullen zonder twijfel snel terugkeren en meestal blijven ze in het gebied hangen tot in april, dus er is nog genoeg tijd om een dagje zeevissen te plannen.

Ga vissen…

Er worden vistrips aangeboden op basis van een volledige dag vissen, een halve dag vissen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden op je verlangens. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel de nieuwkomer als de ervaren zeevisser komt geheel aan zijn of haar trekken tijdens deze trips. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ervaring en lokale kennis van de schipper, die constant met raad en daad klaar staat.

Het is mogelijk om je tijdens vistrips te richten op specifieke vissoorten, op vissen van specimen formaat of om nieuwe methoden van vissen uit te proberen. Of je alleen komt of met een club, als scholier of student, het vissen kan onder begeleiding geheel op jouw wensen afgestemd worden.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 670 31
Email:
dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.