Sean Maguire en Luke Aston beleefden een aantal prima dagen op hun charterboten in de afgelopen week.

 

Een mooie gul aan boord van de Lady Gwen II.

In de afgelopen dagen vingen sportvissers aan boord van de Lady Gwen II goede aantallen en formaten aan gul en pollak, met een mix aan horsmakreel, makreel en poon als toevoeging. Het gebeurde regelmatig dat een haai er met de gehaakte vis vandoor ging, dit droeg uiteraard bij aan de algehele vreugde aan boord. Werd er een haaienhengel in gereedheid gebracht, dan was het resultaat steevast een fraaie blauwe haai of haringhaai die vervolgens weer teruggezet werd.

Een fraai stel pollakken vanaf een rif voor de kust van Clare op de Clare Dragoon.

Van Luke horen we vergelijkbare verhalen. De sportvissers aan boord van zijn Clare Dragoon beleefden eveneens een uitstekende visserij. Het verzamelen van aas is geen probleem, vervolgens moet er besloten worden waarop de mensen zich willen richten. Bij het vissen op lipvis worden er mooie exemplaren gehaakt met een strip makreel als aas. De diepere riffen leveren pollak, leng, poon en schelvis op met hetzelfde aas. Doornhaaien zijn eveneens aanwezig boven de juiste bodem en de haaien kunnen lastig zijn, totdat er een aas voor hen overboord gezet wordt en het peil aan adrenaline in het bloed sterk gaat stijgen.

Ga vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is een LOCHIN 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor. Luke Aston is de schipper en de boot vaart vanuit Carrigaholt, County Clare.

Hij heeft verschillende aanbiedingen staan op zijn website www.fishandstay.com en wanneer iemand interesse heeft om een trip samen te stellen, neem dan s.v.p. contact op. Luke twittert ook vanaf de boot onder @fishandstay en probeert ook zijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling actueel te houden. Neem contact op met Luke om zo ongeveer de beste zeevisserij te beleven die Ierland te bieden heeft.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

Sean Maguire – Lady Gwen II

Beleef jouw visavonturen aan boord van Séan Maguire’s Lady Gwen II, een Lochin 33 M265Ti Perkins charterboot die vaart tot vijftien mijl vanuit Kilbaha, Carrigaholt en Kilrush.

Of je nu de Atlantische Oceaan op wilt gaan voor een grote verscheidenheid aan vissoorten, waaronder diverse soorten haai, of in de delta wilt vissen op rog, conger, ruwe haai etc. Fishing Adventures kan je de visserij bieden waar je je zinnen op gezet hebt.

Telefoon: +353 (0)87 – 7508 758 of +353 (0)89 – 4431 182.
Email: fishadven@gmail.com Website: www.fishingadventures.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.