De NCFFI bericht over de All Ireland Feeder Club Championships die tijdens het Bank Holiday Weekend op Inniscarra gevist werd…

Dag 1

Vijf gretige teams maakten het beste van de goede visserij op Inniscarra Lake op de eerste dag van de 2019 All Ireland Feeder Club Championships. Het evenement, dat gevist werd volgens de internationale CIPS-reglementen, vindt plaats gedurende twee dagen en wordt ook gebruikt om het team te selecteren dat Ierland zal vertegenwoordigen op de World Feeder Championships in Bulgarije komend jaar.

Paul Leese ving 51 kilogram over twee dagen.

CM Lakelands Feeder Club, de enige club die ook voorronden gevist had, won de dag met vier sectorwinsten en een tweede plaats. Hiermee verzamelde ze zes punten plus het hoogste gewicht van de wedstrijd voor Paul Leese.

Resultaten van de eerste dag:

De teams van vijf personen bevisten de sectoren A Concrete, B & C garden Centre en D & E Graveyard.

Dag 2

Het tweedaagse kampioenschap werd vandaag afgesloten met de winst van CM Lakelands van de All-Ireland Feeder Club titel van 2019. Het ‘groene’ team bestond uit Team Ireland Feeder Team Manager Brenton Sweeney, die op beide dagen zijn sector wist te winnen, Paul Leese, Alan Larkin, Neil Mazurek en Artur Czarnocki; allen waren aangereisd vanauit Cavan/Monaghan om deel te nemen aan dit kampioenschap.

Brenton Sweeney – de beste individuele wedstrijdvisser over de twee dagen.

Brenton Sweeney – de beste individuele wedstrijdvisser over de twee dagen.

Op de tweede plek in het kampioenschap eindigde het Go & Catch Feeder Fishing Team waarvan de leden Robertas Zilaitis en Rimantas Kondracka individueel op de tweede en derde plek terecht kwamen. De felicitaties gaan naar de CM Lakelands Club dat volgend jaar deel mag nemen aan de World Feeder Club Championships in Bulgarije.

De vangsten tijdens de competitie:

Een gemiddeld gewicht van tien kilogram per sportvisser per dag, wanneer er in teams volgens internationale regels gevist wordt, maakt duidelijk dat er op Inniscarra een geweldige visserij mogelijk is.

De NCFFI wil graag alle clubs bedanken die deelgenomen hebben, International Feeder Manager Brenton Sweeney voor de organisatie, Inniscarra Lake TDL voor hun ondersteuning langs het water en O’Callaghans Bar & Guest House voor hun gastvrijheid gedurende het weekend.

De NCFFI

De National Coarse Fishing Federation of Ireland, selecteert als lid van de International Angling Confederation CIPS en de Fresh Water Sport Fishing Federation FIPS, op dit moment de teams die Ierland vertegenwoordigen op Wereldkampioenschappen, Europese kampioenschappen en clubkampioenschappen.
www.ncffi.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.