Home hengelsport nieuws Combinatie van korte vaste hengel en feederhengel levert de winst op bij...

Combinatie van korte vaste hengel en feederhengel levert de winst op bij wedstrijd op een hoog staande Bann

825
0

De Lower Bann CAA bericht over de meest recente ronde van hun zomerse reeks aan wedstrijden…

Michael Cormican wist de vijfde ronde van de Summer League te winnen, die op zondag 13 september gehouden werd bij Portglenone.

Op een warme, winderige dag waren de omstandigheden allesbehalve eenvoudig omdat alle sluizen open stonden; dit resulteerde in een hoog staande, zeer snel stromende rivier. Michael wisselde op plek 46 tussen een korte vaste hengel en de feederhengel, hiermee wist hij dertig vissen te landen met een totaal gewicht van 2.750 gram.

Goed gedaan, Michael!

Wat de winst nog aangenamer maakte voor Michael, was het feit dat hij ook op de ‘gouden plek’ zat. De winst leverde Michael in totaal 200 Engelse ponden op. Niet gek voor een dag werken!

Keith Russel eindigde op stek 50 op de tweede plek met 2.450 gram, Jimmy Speers eindigde op stek 45 op de derde plek met 2.040 gram.

Ga vissen…

De in 1974 opgerichte LBCAA is een vriendelijke en aantrekkelijke hengelsportvereniging die de Lower Bann als viswater benut.
Website: lowerbanncaa.wixsite.com/lowerbanncaa
Facebook:
facebook.com/LowerBannCAA/

De Lower Bann CAA is aangesloten bij de Ulster Coarse Fishing Federation, UCFF, de provinciale afdeling van de National Coarse Fishing Federation of Ireland, NCFFI en de NGB voor het vissen op witvis en roofvis in Ierland. Website: www.ncffi.ie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.