Eerder deze maand hebben gasten van Guided Predator Angling genoten van het vissen op snoek op het Erne systeem. Bekijk Simon’s verslag hieronder…

We hebben genoten van een fantastische dag snoekvissen met Danny Hagan en Seamus Graham. Het is één ding om je persoonlijke record van 10,8 naar 18,9 pond  te verbeteren, maar om dan ook nog een tweede vis van 18 pond te vangen op dezelfde dag is pas pronken! Super vissen van Danny! 18,9 en 18 pond, 107 cm en 104 cm! Wat een dag! Beide vissen super vet en in een geweldige conditie! Elf vissen in totaal voor beide jongens.

Maar na deze fantastische dag, was de volgende dag compleet anders. Bijna geen actie de gehele dag! Tien graden gisteren maar een plotse daling naar -2 tijdens de nacht legde de activiteiten van de snoek volledig stil. Plek na plek leverde niets op en ik zal niet liegen dat ik echt de druk begon te voelen! De laatste stek van de dag leverde een paar mooie vissen op tot 100 cm, naar schatting 15/16 pond zwaar.


De vissen beginnen nu uit dieper water te komen en ik denk dat het niet lang meer zal duren voordat ze volledig naar het ondiepe gaan voor de paai!

Ga vissen

Locatie: Enniskillen, Noord-Ierland
Telefoon: +44 (0)7756 – 222271
E-mail: guidedpredatorangling@outlook.com
Website: Guidedpredatorangling.com
Facebook: Guided Predator Angling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.