Damien Culliney van anglersparadise.ie bericht over een uitstekende dag vissen voor een team van vader en zoon…

David was aan boord voor een dag baarsvissen, samen met zijn vader Ivan. David werd recentelijk negen jaar oud en hij is helemaal enthousiast over het vissen. De jeugdige sportvisser had tot dan toe alleen ervaring met het vissen op kanalen en wilde erg graag eens in een boot het water op.

De dag begon goed toen er enkele baarzen geland konden worden. David haakte ook een snoek van 83,5 cm – hij was dolblij met deze vangst want het was zijn grootste snoek ooit. We visten verder op baars en de grootste van de dag was een prachtige vis van 35 cm – opnieuw een persoonlijk record.

35 cm baars.

Tegen het einde van de dag haakte de jonge David nog een vis. Aan de manier waarop de hengel gebogen stond en omdat er lijn van de werpmolen getrokken werd, werd snel duidelijk dat het hier niet om een baars ging. David ging er eens goed voor zitten en drilde de vis als een ervaren sportvisser. Toen de vis dichterbij het landingsnet kwam, wist ik dat hij een mooie vis gehaakt had. Een schitterende, gezonde, 112 cm lange snoek betekende opnieuw een verbetering van het persoonlijke record voor David. De jongeman was dolblij en is nu voor het leven ‘gehaakt’ voor het sportvissen.

112 cm snoek voor de jeugdige sportvisser.

Alle vissen zijn teruggezet en zwommen gezond en wel weer weg.

Ga vissen…

Anglers Paradise Ireland

Visgids voor forel en snoek

Damien Culliney is de eigenaar en manager van Anglers Paradise Ireland, een bekende sportvisser en kok in het gebied rond Clare; een man met een grote passie voor de waterwegen in Ierland en de natuurlijke historie van County Clare. Bij Anglers Paradise houden we, in gelijke mate, zowel van het vissen op forel als van het vissen op snoek. We kunnen klanten brengen naar een aantal van de meest ongerepte rivieren en meren van Europa, op zoek naar roofvissen van trofeeformaat en om sportvisdromen uit te laten komen.

Adres: 7 Horseshoe Grove, Crusheen, Co. Clare, Ierland
Tel. Mobiel: +353 86 060 2718
Website: https://www.anglersparadise.ie/
Social media: facebook.com/Anglersparadiseireland/
Email: cullineydamo@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.