Stefan Martin van de Killybegs Mariners SAC bericht…

 

26 februari: Hoewel het een rustige tijd van het jaar is, waarbij de bot naar dieper water trekt om daar te paaien, werden er vandaag toch mooie tarbotten gevangen onder een mooie golfslag.

1 maart: Je kon als Mariner sportvisser vandaag genieten van een periode van mooi weer op de eerste dag van de lente en van het vissen op forel op de Warren.

Zeeforel die teruggezet gaat worden. #CPRsavesfish Vergeet niet dat er een vergunning noodzakelijk is voor het vissen op zeeforel in zee.

Let ook op de recordvislabels van de Mariners naast enkele van de vissen. Dit is een mooi idee dat dit jaar opgestart is, voor elke sportvisser worden nu de vissoorten en de afmetingen ervan bijgehouden. Hopelijk, wanneer de visserij weer geheel geopend kan worden, komen er hier mooie resultaten op binnen. We hebben al inzendingen ontvangen voor januari en februari…

(Bekijk deze link om te zien wat de clubleden in januari gevangen hebben)

Stefan Martin
Killybegs Mariners SAC

Facebook: www.facebook.com/mariner.sac

Ga vissen…

Mariners zeevisclub, Killybegs, County Donegal. De club runt kust- en bootcompetities en vistrips door geheel Ierland, aldus doen ze waar ze het meest van genieten. Je kunt contact met ze opnemen via www.facebook.com/mariner.sac.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.