Schipper John Fleming bericht dat het seizoen voor de blauwe haai op volle toeren draait. Hoewel het aantal gevangen vissen niet al te hoog ligt, hebben de vissen die geland zijn wel een mooi formaat.

Een blauwe haai en een blije sportvisser.

Een mooie blauwe haai aan boord van de Brazen Hussy II.

We hebben ook de riffen en op ruwe haai gevist, waarbij er enkele ruwe haaien van een mooi formaat geland zijn – de zwaarste vissen waren rond de 27 pond zwaar.

Een fraaie ruwe haai op de Brazen Hussy II.

Op de riffen is veel pollak te vangen, daarnaast ook gul en mooie lipvissen.

Een pollak van een goed formaat.

De makreel is niet in grote getale aanwezig, maar de horsmakreel maakt dat gelukkig goed.

Een mooi formaat leng uit Galway Bay.

Het is een erg drukke zomer geweest tot nu toe, laten we hopen dat het weer ook tijdens de rest van het seizoen goed blijft.

Ga vissen…

Om een dag vissen te boeken met John aan boord van de Brazen Hussy II, neem telefonisch contact met hem op onder +353 (0)87 – 757 1320.

Een normale visdag duurt van 9.00 tot 18.00 uur, waarbij je vertrekt vanuit Rossaveal, Spiddal of Galway, afhankelijk van welke vissoorten je wilt bevissen. Je kunt de riffen onder de kust bevissen voor pollak, kabeljauw, leng, conger en makreel, deze zijn binnen tien minuten te bereiken; riffen verder uit de kust zijn binnen 45 minuten te bereiken. De bodemvisserij voor ruwe haai, doornhaai, rog, kathaai, tarbot, schol en de gigantische vleet kan binnen een uur varen bereikt worden, zodat er veel tijd aan het vissen zelf besteed kan worden.
Het seizoen voor de haaien begint doorgaans eind juni en loopt tot ver in oktober door. Dit is een zeer hectische visserij met hard vechtende blauwe en haringhaaien, vissen die stuk voor stuk van een merkje voorzien en teruggezet worden.
Er zijn ook speciale aanbiedingen beschikbaar.

Adres: Baile an tSagairt, Spiddal, County Galway, Ierland.
Telefoon: +353 (0)87 – 757 1320
Facebook: www.facebook.com/BlueSharkAngling

Blue Shark Angling Galway
Bel met John Fleming : +353 (0)87 – 757 1320

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.