Home hengelsport nieuws zee De doornhaaien zijn terug voor Wicklow Boat Charters

De doornhaaien zijn terug voor Wicklow Boat Charters

2959
0

Kit Dunne van Wicklow Boat Charters bericht dat de doornhaaien terug zijn in Wicklow Bay…

26 maart: Een prachtige dag op zee, met een schitterende groep mensen van de Wicklow Bay Sea Angling Club plus twee mensen uit Cork. Het vissen ging vrij moeizaam maar de mensen wisten toch vier Ierse specimen doornhaaien te landen plus een aantal kleinere exemplaren. Dit betekent hopelijk de start van een mooi seizoen in Wicklow.

Doornhaai.
Doornhaai.

De topper van de dag was een fraaie specimen doornhaai voor VIP Tom Lynch. Goed gedaan Tom, je hebt de Wicklow Boat Charters wollen pet met recht verdiend.

Ga vissen…

Vischarters worden aangeboden op basis van hele dagen, halve dagen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden naar jouw wensen. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. De trips zijn geschikt voor zowel nieuwkomers als ervaren zeevissers. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ruime ervaring van de schippers met het vissen in dit gebied, ze geven doorlopend tips en adviezen wanneer je daar prijs op stelt.

Specialistische sportvischarters
Er worden ook specialistische sportvischarters aangeboden voor diegenen die zich willen richten op de vangst van specifieke vissoorten, van specimen vissen of wanneer je nieuwe vismethoden uit wilt proberen.

Sportvisserij-coaching
Of het nu gaat om een club, individuen, scholen of junioren, het is mogelijk om een coaching sessie of programma afgestemd naar jouw wensen te volgen.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 67031
Email: dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.