Michael Flanagan van Midland Angling bericht over een schitterende visserij voor het gezin Traineau:

Deze week hield Sebastian Traineau en zijn gezin uit Givrand in Frankrijk vakantie in de Midlands. Ik begeleidde Sebastian en zijn zoon Jules tijdens een dag vissen, hierbij beleefden we een prima sport en werden er een groot aantal baarzen geland. Het is lang geleden dat ik een jeugdige sportvisser zo enthousiast zag reageren, zeker toen hij enkele keren twee baarzen tegelijk wist te haken. De baarzen grepen geel en oranje gekleurde jigs plus kleine visimitaties, dit kunstaas visten we op een diepte van rond de twaalf meter op Derravaragh.

Sebastian Traineau
Sebastian Traineau

Dit is een prachtige methode om op baars te vissen en je hebt er alleen een lichte spinhengel voor nodig plus wat wartelloodjes om het kunstaas in de nabijheid van de bodem aan te kunnen bieden. In het ideale geval vis je op baars met jigs op dagen met rustig weer en afgelopen week was het precies zo voor Sebastian en Jules. Het gezin Traineau verbleef bij Jacinta O’Brien’s Lake Lodge (zelf catering) op de oevers van Lough Owel en Sebastian zal weldra terugkeren met enkele vismaten om ook het vissen op snoek in dit gebied te proberen.

‘Vangst van de Week’ winnaar Jules Traineau met zijn schitterende baars.
‘Vangst van de Week’ winnaar Jules Traineau met zijn schitterende baars.

Michael Flanagan
Midland Angling

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een topkwaliteit service als visgids waarbij een groot aantal van de beste wateren in de Midlands voor het vissen op salmoniden, snoek, baars en/of witvis bevist kunnen worden. Bezoekende vliegvissers hebben schitterende forellen weten te landen terwijl ze op pad waren met Midland Angling Guides. Snoekvissers hebben ook prachtige vangsten kunnen realiseren met vele vissen in gewichten boven de 18 pond. Tot de topwateren behoren Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er enkele te noemen.

Michael Flanagan
Midland Angling
Snoek en forel visgids.

Telefoon: +353 (0)44 – 9348969 of +353 (0)87 – 2797270
Fax: +353 (0)44 – 9342781
Email: mick@midlandangling.com Web: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.