Home hengelsport nieuws De vangst van hun leven voor pas getrouwd stel

De vangst van hun leven voor pas getrouwd stel

11
0
Alex met haar kersverse echtgenoot Adam en haar supermooie, 110 cm lange huwelijkssnoek!

Damien Culliney van Angler’s Paradise Ireland doet verslag…

Kort geleden had ik Alex en Adam voor een dagje op Lough Derg in de boot. Het stel kwam uit Westville, Indiana, in de VS. Ze waren hier om te trouwen op de Cliffs of Moher en besloten de dag na hun bruiloft naar Lough Derg te gaan om een beetje te vissen.

Het vissen begon goed met een paar kleinere snoeken van gemiddeld 75 tot 85 cm lang en een paar mooie baarzen tot ruim 30 cm lang.

Mooie baars van Lough Derg.

Met wat regen op komst werd het vissen rustiger en dus stopten we voor de lunch. Toen het weer opklaarde en de magen gevuld waren, gingen we er weer tegenaan.

Een brede glimlach voor Alex.

Kort daarna haakte Alex de op één na beste vangst van haar leven (na haar pas getrouwde man Adam…). Haar prachtige snoek van 110 cm met perfecte vinnen was in een fantastische conditie en zwom na een paar snelle foto’s met krachtige slagen van de staart terug. Ze zijn nu voor het leven verslaafd aan het prachtige Lough Derg en het vissen hier, ze zijn hun volgende bezoek aan Ierland al aan het plannen.

Ga vissen…

Angler’s Paradise Ireland

Gids voor forel en snoek

Anglers Paradise Ireland is eigendom van en wordt beheerd door Damien Culliney, een bekende sportvisser en chef-kok in de regio Clare en een man met een passie voor de binnenwateren en de natuurlijke historie van County Clare. Bij Angler’s Paradise houden we evenveel van de sensatie van het vissen op salmoniden als op snoek en we kunnen onze klanten meenemen naar enkele van Europa’s meest ongerepte rivieren en meren op zoek naar vissen van een uitzonderlijk formaat en de verwezenlijking van hun visdromen.

Tel. Mobiel: +353 86 060 2718
Website: www.anglersparadise.ie
Website: facebook.com/Anglersparadiseireland/
Email: damien@anglersparadise.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.