Home hengelsport nieuws Delphi beleeft een vliegende start met de eerste zalm van het seizoen

Delphi beleeft een vliegende start met de eerste zalm van het seizoen

442
0

Fishery manager David McEvoy nam contact op met goed nieuws vanaf de Delphi Fishery. De eerste Atlantische zalm van 2022 werd op 3 februari geland op het viswater. De gelukkige vanger was Jurgen Mantel. Een prachtige, zilverkleurige vis van ruim zeven pond zwaar, de vis werd gevangen in de Horseshoe Pool met een Willie Gunn zalmvlieg. Goed gedaan Jurgen, een vangst die je zeker weten nooit zult vergeten!

Jurgen Mantel met zijn eerste Delphi vis van 2022, een prachtige zeven ponder die nog niet lang op de rivier aanwezig was en gevangen werd in de Horseshoe Pool aan een Willie Gunn kunstvlieg.

(De vis was een vis die opgekweekt was van eitjes in de kwekerij van Delphi en uitgezet als smolt in de rivier, waarschijnlijk twee jaar geleden. Wilde vissen worden allemaal teruggezet op Delphi, alleen vissen die afkomstig zijn uit de kwekerij mogen eventueel meegenomen worden).

Ga vissen…

Op de Delpi Lodge, waar we vele jaren ervaring hebben met de timing van de perioden waarin de meeste vissen de rivier optrekken, hebben we een prijssysteem geïnstalleerd dat zowel een prima waarde voor het geld biedt, als dat het aan sportvissers duidelijk maakt wanneer ze de beste kans hebben op het landen van een voorjaarszalm die net de rivier opgetrokken is, op de vangst van een zomerse grilse of een Delphi zeeforel.

Delphi Fishery
Delphi Lodge, Leenane, Co. Galway, Ierland.
Tel.: +353 (0)95-42222 Fax +353-95-42296
Website: www.delphilodge.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.