Mick Flanagan bericht over geruchten over de vangst van een snoek van rond de 27 pond zwaar, of deze geruchten nu waar zijn of niet, hij wist ook zelf een snoek te landen die een flink eind in die richting ging…

Een aantal van de meest bekende roofvissers van Ierland zijn op dit moment Lough Derravaragh aan het verkennen, dit omdat er een aantal indrukwekkende snoeken van dit water op de social media verschenen zijn. Berichten over snoeken die richting de 27 pond gaan, maken dat de snoekvissers niet meer te houden zijn; een aantal van deze mensen mocht ik ook zelf recentelijk op Derravaragh ontmoeten. Ze vertelden dat het vissen niet eenvoudig was, met wat geluk kreeg je misschien enkele aanbeten, maar het formaat en de conditie van de snoeken was indrukwekkend.

Een twintigponder voor Mick, de moeite van het wachten waard!
Een twintigponder voor Mick, de moeite van het wachten waard!

Afgelopen zondag kreeg ik een aanbeet en deze vis was maar enkele ponden verwijderd van de 27 ponds lijn (30 lb in Engelse gewichten). De foto, die werd genomen door James Norton, is te zien op www.facebook.com/midlandangling. Slepend vissen, op sommige momenten met zeer fors kunstaas, of het driftend vissen met dode aasvissen zijn het meest succesvol.

Michael Flanagan
Midland Angling

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een topklasse service als visgids waarbij een groot aantal van de beste wateren van de Midlands bevist kunnen worden. Vliegvissers die het gebied bezocht hebben, wisten prachtige forellen te landen terwijl ze gegidst werden door Midland Angling Guides. Snoekvissers wisten eveneens indrukwekkende vangsten te realiseren, met veel snoeken in gewichten rond de 18 pond of zwaarder. Tot de beste wateren in dit gebied behoren Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er enkele te noemen.

Michael Flanagan
Midland Angling
Visgids voor het vissen op snoek en forel..

Telefoon: +353 (0)44 – 9348 969 of +353 (0)87 – 2797 270
Fax: +353 (0)44 – 9342 781
Email:
mick@midlandangling.com Website: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.