Pauric McGearty verwelkomde vaste bezoekers terug in de Carafin Lodge voor zijn eerste sportvissersgroep van 2023. Het waterpeil was gestegen na zware regenval, die twee weken lang aanhield, voordat Josef Ludwig en zijn visgroep bij de lodge aankwamen. En toen, bij aankomst, daalde de temperatuur dramatisch, met harde vorst, die het grootste deel van de reis aanhield. Dus de omstandigheden waren niet bepaald bemoedigend voor de week…

Het koude weer hield de vissen niet tegen om het aas te pakken.

Maar je moet het doen met wat je krijgt en de jongens visten hard en slaagden erin een aantal mooie snoeken te landen, waarvan de grootste een lengte had van 101 cm. Er was ook de onverwachte maar welkome bonus van een mooi formaat forel. Alle vissen waren in super conditie en leken zich goed te voeden. Alle vissen werden gevangen met een dode aasvis onder een dobber, inclusief de forel. Spiering was het topaas, op de voet gevolgd door kleine voorn. Alle vissen werden snel gefotografeerd en direct teruggezet in het water, want Carafin is een strikte Catch and Release visserslodge.

Een bonusforel op dood aas.
Goed formaat vis = gelukkige sportvisser.

Carafin biedt zelf-catering accommodatie, met topklasse boten, uitrusting en aas en een gidsservice. Ze doen er alles aan om de klanten van hun visvakantie te laten genieten. Ze hebben momenteel beschikbaarheid voor de maand februari, de maand van de grote vissen, dus waarom boek je niet de kans op het vangen van een grote vis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.