Damien Culliney van www.anglersparadise.ie had bezoek van vrienden uit de USA die op zoek gingen naar snoek in de afgelopen week. Kimberley en Louis hadden nooit eerder op snoek gevist, waarop Damien besloot dat een van de vele schitterende meren in East Clare de perfecte locatie zou zijn waarop ze hun geluk konden proberen.

Ze begonnen de dag met het werpen van kunstaas over ondiep water, waarbij ze twee halfhartige aanvallen hadden van kleine snoeken, maar geen van deze vissen kon gehaakt worden. Na de lunch besloot Damien om te verkassen naar dieper water en dat was het moment dat ze meer actie voor hun kiezen kregen.

De dag werd afgesloten met de vangst van meerdere fraaie vissen, de grootste was een perfect gebouwde vis van 107 cm lang en achttien pond zwaar, een nieuw persoonlijk record voor Louis. Niet gek wanneer je bedenkt dat dit zijn eerste Ierse snoek was – je zult begrijpen dat hij dolblij was met deze vangst.

Louis en Kimberly met hun topvangst.
Een snoek waar je van kunt dromen.

Ga vissen…

Anglers Paradise Ireland

Visgids voor forel en snoek

Damien Culliney is de eigenaar en manager van Anglers Paradise Ireland, een bekende sportvisser en kok in het gebied rond Clare; een man met een grote passie voor de waterwegen in Ierland en de natuurlijke historie van County Clare. Bij Anglers Paradise houden we, in gelijke mate, zowel van het vissen op forel als van het vissen op snoek. We kunnen klanten brengen naar een aantal van de meest ongerepte rivieren en meren van Europa, op zoek naar roofvissen van trofeeformaat en om sportvisdromen uit te laten komen.

Adres: 7 Horseshoe Grove, Crusheen, Co. Clare, Ierland
Tel. Mobiel: +353 86 060 2718
Website: https://www.anglersparadise.ie/
Social media: facebook.com/Anglersparadiseireland/
Email: cullineydamo@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.