Ian O’Shea van het Bellavista Angling Centre nam contact op om te melden dat ze de eerste blauwe haai van het seizoen geland hebben. Dit is ook de eerste blauwe haai die gemeld is aan de Irish Angling Update in 2017.

Wachtend op de eerste blauwe haai van het seizoen.
Wachtend op de eerste blauwe haai van het seizoen.

John Harrington uit Dublin viste afgelopen donderdag vanaf een van de kleine boten van de vloot van Bellavista. Ian was beschikbaar om advies te geven en om de sportvissers aan boord bij te staan. Hoewel de sportvissers slechts een makreel wisten te vangen, had Ian toch goede hoop dat er een haai geland kon worden. (Ian had een flinke hoeveelheid bevroren rubby dubby meegebracht, nog een van de voordelen wanneer je vist met de boten van Bellavista). Met het voerspoor en het aas in het water begonnen ze te vissen. Het duurde niet lang voordat de eerste haai gehaakt werd en deze ook geland kon worden.

Blauwe haai in de boot, de eerste van 2017.
Blauwe haai in de boot, de eerste van 2017.

De groep viste ook op extra aasvis boven de Ling-rotsen, ze vingen pollak en koolvis. Het was een glorieuze dag met prachtig weer en een mooi resultaat.

Ga vissen…

Bellavista Angling Centre

Bij Bellavista weten we wat sportvissen inhoudt. We bieden al gedurende vele jaren sportvisvakanties aan. Onze ervaren gidsen tonen je de beste plekken en beantwoorden de vragen die je mocht hebben. Van onze luxueuze accommodaties tot en met de topkwaliteit boten hebben we alles in huis voor een perfecte visvakantie.

In de loop der jaren hebben we onze vloot steeds aangepast en geupdate om tegemoet te komen aan de wensen van onze steeds terugkerende gasten. De vloot bestaat uit een mix van moderne boten en krachtige motoren die voorzien zijn van de nieuwste elektronica. De boten zijn optimaal geschikt om je vismaten en jezelf snel, veilig en comfortabel naar de visstekken te brengen.

Kevin Murphy
Bella Vista Hotel and Self Catering Suites, Cobh, Co. Cork, Ierland.
Tel: +353 (0)21 – 4812 450
Email: info@bellavistahotel.ie Website: www.bellavistahotel.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.