Home hengelsport nieuws snoek Eerste Ierse snoektrip voor Nederlandse sportvisser in Melview…

Eerste Ierse snoektrip voor Nederlandse sportvisser in Melview…

1126
0

…en het formaat maakte geen verschil!

Laurence Ham was vanuit Nederland voor het eerst op vakantie in Ierland. Hij wilde graag op snoek vissen en had besloten om een verblijf te boeken bij gastheer en visgids Kevin van de Melview Fishing Lodge. Het vissen was moeizaam in het eerste deel van de week, maar later werd de visserij beter.

Kevin vertelde: “Zelf heb ik twee dagen met veel plezier samen met Laurence gevist, het was mooi om te zien met welke passie hij bezig is met sportvissen en hoeveel plzier hij hier uit haalt”.

Laurence toont een brede glimlach met zijn allereerste Ierse snoek.

“Zijn eerste Ierse snoek was geen monster, maar het plezier op zijn gezicht was iets dat zowel hij als ik nooit zullen vergeten, en daarbij hebben we het niet over de vijf grotere snoeken die los schoten”.

Het was weer een mooie tijd en we hopen hem komend jaar weer terug te zien in Ierland.

ALLE VISSEN ZIJN ONBESCHADIGD TERUGGEZET.

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland
Tel.: +353 (0)43 – 33 – 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Web: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim 30 jaar ervaring in het vissen in Ierland en laat je bij aankomst graag de verschillende wateren in de omgeving zien en hij vertelt je ook welke wateren het meest succesvol bevist kunnen worden in de periode dat je bij hem verblijft. Kevin kan ook aas voor je bestellen, zodat het klaar ligt bij aankomst. Gasten van Melview kunnen gratis gebruik maken van de 17 voets Ierse visboten (je hoeft alleen te betalen voor de benzine) en Kevin is je graag behulpzaam wanneer er op bepaalde wateren voorgevoerd dient te worden. Kaarten en andere informatie rondom het vissen zijn eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.