Specimen gevlekte gladde haai specialist Kit Dunne bericht over de eerste specimen gladde haai van dit jaar voor de Wicklow Boat Charters. De grotere gladde haaien trekken in het begin van de zomer het gebied van de Wicklow Bay in en bieden een uitstekende sport aan sportvissers gedurende de zomermaanden. Eerder in de week werd Frank Hall de trotse eigenaar van een Wicklow Charters polo-shirt voor het landen van de eerste specimen en er zullen zonder twijfel nog vele sportvissers volgen die op weg gaan naar Wicklow in de komende maanden met de hoop daar ook zelf een groot exemplaar te kunnen landen.

Vangst van de Week winnaar Frank Hall met de eerste specimen gladde haai van dit jaar voor de Wicklow Boat Charters.
Nog een gladde haai van een mooi formaat.

Er komen ook steeds meer ruwe haaien in de vangsten voor en het was Dean Markey die de grootste van de week wist te landen met een exemplaar van anderhalve meter. We weten dat er grotere exemplaren aanwezig zijn en ik ben er zeker van dat we de komende maanden nog veel specimen vangsten te zien krijgen.

Ruim dertig pond zware ruwe haai voor Dean.

Ga vissen…

Er worden vistrips aangeboden op basis van een volledige dag vissen, een halve dag vissen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden op je verlangens. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel de nieuwkomer als de ervaren zeevisser komt geheel aan zijn of haar trekken tijdens deze trips. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ervaring en lokale kennis van de schipper, die constant met raad en daad klaar staat.

Het is mogelijk om je tijdens vistrips te richten op specifieke vissoorten, op vissen van specimen formaat of om nieuwe methoden van vissen uit te proberen. Of je alleen komt of met een club, als scholier of student, het vissen kan onder begeleiding geheel op jouw wensen afgestemd worden.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 670 31
Email:
dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.