Kevin O’Boyle bericht vanaf de rivier de Moy…

Week eindigend op 7 februari 2021

De rivier de Moy ging open voor het vissen op zalm en zeeforel op 1 februari. Hoog water en over het algemeen slecht weer maakte dat zelfs de meest geharde sportvissers nauwelijks aan vissen toekwamen. De watertemperaturen lagen tussen 6 en 6,5 graden Celsius deze week. Er werden geen  gevangen vissen gemeld deze week.

Week eindigend op 14 februari 2021

De slechte weersomstandigheden bleven voortduren, zodat maar weinig sportvissers een kansje waagden op de Moy. De watertemperaturen daalden tot 4,5 graden Celsius tegen het einde van de week op de rivier de Moy. Ook deze week zijn er geen vissen geland.

Week eindigend op 21 februari 2021

Het koude en winderige weer bleef aanhouden deze week, met soms ook zware regenbuien. Tijdens de weinige periode met rustiger weer namen een aantal sportvissers hun kans waar om een lijntje te werpen. Echter, op zaterdagmorgen 20 februari werd de eerste zalm van het seizoen 2021 gevangen op de rivier de Moy. De circa tien pond zware vis werd geland door Peter McHugh op het gedeelte van de Verschoyle Fishery op het Ballina Salmon Anglers water van de rivier de Moy. Hij ving de zalm met een worm. Alle andere Moy fisheries konden deze week geen gelande zalmen melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.