Michael O’Shea bericht vanaf de Upper Caragh Fishery in County Kerry waar enkele fraaie, pas opgestegen zalmen geland zijn…

20 februari: De eerste vis van het jaar werd deze morgen geland op Upper Caragh. Een pas uit zee opgezwommen vis van circa acht pond. Een resultaat voor het harde werk op de kwekerij, deze schitterende vis is een exemplaar dat in 2018 als smolt uitgezet is; herkenbaar aan het ontbreken van de vetvin. Schitterend water, de rivier is glashelder.

 

Tadhgh, onze Vangst van de Week winnaar, zet de zalm terug die hij met de vlieg wist te vangen. #CPRsavesfish

7 maart: Felicitaties voor regelmatig bezoeker Frank Sandkuler met het landen van een pas opgestegen vis deze morgen op pool 10. Ook deze vis is afkomstig uit ons kwekerijprogramma. Ook felicitaties voor mijn zoon Tadhgh die zijn eerste vis van het jaar wist te landen in pool 6 (Boat pool). Hij zette de vis ook direct terug na enkele foto’s.

9 maart: Opnieuw een vis van de rivier deze morgen. Felicitaties voor Christian Gerold uit Duitsland die een mooi exemplaar van negen pond zwaar wist te landen vanaf Blackstones.

10 maart: Twee vissen deze morgen. De omstandigheden zijn perfect, genoeg regen om het waterpeil hoog genoeg te houden voor het vissen, maar niet zodanig dat het water troebel wordt. De vooruitzichten voor de rest van de week zien er ook goed uit.

Michael O’Shea
Upper Caragh Fishery

Ga Vissen…

De Upper Caragh Fishery is een zeer goed ontwikkeld viswater. Het is zeer goed toegankelijk met overstappen en voetbruggetjes over de volle lengte van het water. De oevers worden goed onderhouden en op veel beats staan hutjes waarin de sportvissers kunnen schuilen. De Upper River Caragh kan zowel uit de boot als vanaf de oever bevist worden. Cloon Lough kan eveneens bevist worden en het viswater biedt ook toegang voor sportvissers die minder goed ter been zijn. Op het viswater kunnen boten gehuurd worden en zijn visgidsen beschikbaar.

Facebook: facebook.com/glencarsalmonfishing
E-mail:
uppercaraghmanager@msn.com
Tel.: +353 (0)87 – 221 3835

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.