Opnieuw heeft Donegal Bay bewezen een van de beste bestemmingen voor big game in Europa te zijn!

Declan Kilgannon, schipper van de “Kiwi Girl” die vanuit Mullaghmore, Co. Sligo vist, meldde dat hij deze week een epische visserij had op blauwvintonijn met een totaal van acht vissen langszij, terwijl Adrian Molloy van tuna.ie een aantal dagen heeft gehad met drie tot zeven tonijnen tot 360 pond, waarvan sommige met stand-up materiaal!

Killybegs Fishing Trips zette ook hun recente reeks van geluk voort met een aantal succesvolle tonijnreizen waaronder een mooie blauwvintonijn van ongeveer 450 pond.

Ga vissen…

Kiwi Girl

Vanuit Mullaghmore Harbour brengt onze zeeviservaring in Ierland aan boord van de M.V. Kiwi Girl je naar enkele van de beste visgronden in Europa. Wij bieden een breed scala van zeevissen Ierland Boat Trips voor zowel beginners als gevorderden, van korte twee uur zeevissen Boat Trips tot Big Game opties.

De Kiwi Girl is een Fastcatch Kingfisher 31′ met een 420 PK Caterpillar motor.

Adres: The Pier, Mullaghmore, Co. Sligo, Ierland
Telefoon: +353 (0)87 – 6100111
Email: mail@offshore.ie Website: www.offshore.ie

Deep Blue

Schipper: Adrian Molloy
Basis: Killybegs Operationeel gebied: In een gebied tot op 50 kilometer vanaf het vertrekpunt.

Notities: We kunnen je zo’n beetje de beste zeevisserij bieden die in Ierland te vinden is, dicht onder de kust of verder op zee, met de beste boten en de beste schippers.

Waar je interesses ook liggen bij het sportvissen, vanaf het vissen met ultralicht materiaal en het vliegvissen op grote pollak op de riffen, tot en met het slepend vissen op de hard vechtende tonijn, we doen alle moeite om het je naar de zin te maken! Dolfijnen- en walvistochten, tochten om het natuurschoon te bekijken, trips waarbij het dierenleven geobserveerd wordt, het is beschikbaar te midden van de meest spectaculaire landschappen van Ierland. Vissen op haai! Vissen op vleet! Tonijnvissen! Donegal biedt het allemaal.

Adres: Kilcar, County Donegal, Ierland
Telefoon: +353 (0)85 8567460
Email: adrian@tuna.ie Website: http://tuna.ie/

Fiona Tee

33′ Interceptor, 300 pk Caterpillar.
Schipper: Michael McGettigan
Licentie: 961
Thuisbasis: Mullaghmore Operationeel gebied: Donegal Bay, binnen 50 km vanaf het land.

Geautoriseerde boot voor het vissen op blauwvintonijn

Notities: Met ruim 40 jaar aan ervaring in het zeevissen in Donegal Bay, brengen we je naar de beste locaties en garanderen we je de beste visserij die Donegal Bay te bieden heeft. De MV Fiona Tee is uitgerust met de nieuwste technologie, zodat al onze vischarters gemonitord kunnen worden, er wordt ook real time tracking geboden. De boot is ook voorzien van het nieuwste op het gebied van veiligheid aan boord.

Adres: Moneygold, Grange, Co. Sligo, Ierland.
Telefoon: +353 (0)87 – 2540 – 190
E-mail: info@killybegsfishingcharters.ie Website: https://www.killybegsfishingcharters.ie/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.