Gezinsvriendelijke hengelsportbeurs trekt nieuwkomers en liefhebbers aan

Mis niet wat is uitgegroeid tot de grootste en enige hengelsportbeurs van Ierland in zijn soort in mei. Voortbouwend op het succes van voorgaande jaren belooft de Irish Spring Angling Fair dit jaar groter en beter te worden dan ooit! Het tweedaagse evenement vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2024 in het Ardaire Springs Angling Centre, net buiten Mooncoin, Co. Kilkenny (Eircode: X91XTY7). Kinderen onder de 14 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis mee, waardoor dit een ideaal dagje uit is voor het hele gezin. Ouders kunnen rondkijken bij de stands, lezingen en demonstraties bijwonen, terwijl kinderen kunnen genieten van een speciale Kid’s Zone en gratis vliegbind- en werplessen kunnen volgen, en de kans krijgen om hun allereerste vis te vangen!

De Irish Spring Angling Fair is uitgegroeid tot een grote hit bij nieuwkomers in de hengelsport en enthousiastelingen die de kans waarderen om te ontmoeten en te leren van een groot aantal wereldberoemde instructeurs/sportvissers zoals Scott Mackenzie, Glenda Powell, Peter Driver, Jim Clohessy, Craig Barr, Jason 0’Riordan, Maurice Cahill, Stuart Wylie, Martin Barrera Oro, Marcin Kantor, Cormac Walsh en nog veel meer.

Het tweedaagse weekendprogramma zit boordevol interessante lezingen over diverse hengelsportgerelateerde onderwerpen en gratis demonstraties, zoals het binden van zalm-, forel-, zoutwater- en snoekvliegen, deze worden gebonden door enkele van de beste op deze vakgebieden. Vissen op zalm, zeeforel en forel, zee- en snoekvissen zijn ook hot topics en er is gegarandeerd voor elk wat wils, evenals catering ter plaatse voor versnaperingen gedurende de gehele dag.

Ardaire Springs Angling Centre wordt al vele jaren gerund door Ned Maher en de locatie heeft meer dan vier hectare aan meren, gevuld met regenboogforel en bruine forel variërend in gewicht van twee pond tot twintig pond zwaar. Voor hengelsportbeurzen is dit een unieke locatie, omdat wereldberoemde topvissers hier hun vaardigheden kunnen laten zien en toonaangevende fabrikanten demonstraties met hun materiaal en boten kunnen geven op de meren.

Met een breed scala aan exposanten voor dit jaar krijgen sportvissers een fantastische kans om zich onder te dompelen in alles wat met vissen te maken heeft, de nieuwste tips en technieken op te doen en hun hengelsportcollectie aan te vullen. Onder de aanwezige exposanten bevinden zich leveranciers van hengelsportmateriaal en stands van visserijbedrijven, internationale hengelsportreisbureaus en nog veel meer.

Mis deze gezinsvriendelijke hengelsportbeurs in het Ardaire Springs Angling Centre niet en maak kennis met beroemde sportvissers en andere hengelsportliefhebbers. Het belooft een geweldig weekend te worden!

Kijk voor meer informatie op www.irishspringanglingfair.com of neem contact op met Ned Maher op +353 (0)86 – 8128 937 of info@irishspringanglingfair.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.