Killinarden Angling Initiative’s vader en zoon team Mark en Ethan reisden met Athony Byrne naar de Oaks Fishery afgelopen vrijdag voor een dag vissen.

Ethan wint de Vangst van de Week met deze schitterende vangst, 21,25 pond aan Ierse snoek.
Ethan wint de Vangst van de Week met deze schitterende vangst, 21,25 pond aan Ierse snoek.

 

Anthony is geen onbekende waar het gaat om het landen van grote snoeken, vorig jaar december wist hij nog een vis van ruim 25 pond zwaar te vangen. Tijdens deze trip moest hij lijdzaam toezien hoe Ethan de weg wees met een schitterende, ruim 21 pond zware snoek uit Derry. Een nieuw persoonlijk record voor hem, eentje waar hij flink wat uren in gestoken had. Goed gedaan!

Ethan wint de Vangst van de Week met deze schitterende vangst, 21,25 pond aan Ierse snoek.

Ga vissen…

Killinarden Angling Initiative

De KAI is opgestart in mei 2014 in Killinarden, Tallaght. In principe is het opgezet om het sportvissen in Killinorden en het gebied in het westen van Tallaght te promoten, ontwikkelen en verbeteren; de club is aangesloten bij de National Coarse Fishing Federation Ireland. Tijdens de zomermaanden bestaan de belangrijkste werkzaamheden uit het organiseren van cursussen sportvissen voor de jeugd uit Killinarden. Het initiatief is ook een katalysator geweest voor het opzetten van een visclub voor de jeugd en voor volwassenen in Killinarden, voor velen wordt het sportvissen tot een hobby waar ze hun leven lang van kunnen genieten. KAI runt viswedstrijden voor de jeugd plus tal van andere evenementen op de kalender, de interesse voor onze sport groeit hierdoor nog elk jaar. Voor nadere informatie kun je bellen of een SMS sturen aan Pat op +353 (0)85 – 1192 724 of Stephen op +353 (0)85 – 2131 096.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.