Sportvissers aan boord van Sea Angling Charters hebben een schitterende visserij op haai beleefd in de afgelopen weken. Er zijn wat blauwe haaien aanwezig, maar tijdens meerdere trips kwamen er ook haringhaaien aan boord.

En hoewel zijn gasten aan boord een prima sport beleefd hebben, was het een dag dat de gasten niet op kwamen draven, die tot een dag om lang te herinneren werd voor de jonge Evan Collins. Omdat hij geen zin had om een goede dag vissen te laten verpesten omdat zijn gasten niet kwamen, besloot schipper (en vader) Tom Collins om van de dag een gezinsdag te maken met walvissen spotten en wat vissen. En Evan haalde het maximale uit deze onverwachte gelegenheid door zijn allereerste haringhaai te vangen. Hij wist ook de opwinding van deze dag op video vast te leggen, dit is nu te zien op zijn YouTube-kanaal Evan the all round Angler.

Ga Vissen…

Tom Collins, Sea Angling Charters
Loch and Iasc

Vaart twaalf maanden per jaar en is gespecialiseerd in het vissen op haai. Met de ervaren schipper Tom Collins aan het roer van de Loch an Iasc, is dit een modern charterbedrijf dat een breed pakket aan diensten aanbiedt aan de klanten en dat graag tegemoet wil komen aan je wensen; of het nu gaat om het vissen op makreel, riffen, wrakken, specimens of het vissen op haaien.

Telefoon: +353 (0)87 – 2792 983

E-mail: booking@seaanglingcharters.ie

Website: www.seaanglingcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.