De Inniscarra Tourism & Development Group Ltd bericht over een drukke augustusmaand in Coachford waarbij Inniscarra goede vangsten oplevert voor de wedstrijdvissers. Op de meeste secties op Inniscarra worden goede vangsten aan brasem en andere witvis gemeld.

Marius Vrubliaukausas verdient de Vangst van de Week met zijn winnende vangst op Inniscarra. #CPRsavesfish
Marius Vrubliaukausas verdient de Vangst van de Week met zijn winnende vangst op Inniscarra. #CPRsavesfish

Op de 10de augustus werd de eerste wedstrijd gevist sinds dat het reservoir gesloten werd in april en de 38 enthousiaste deelnemers werden niet teleurgesteld. Marius Vrubliaukausas won de wedstrijd op de Garden Centre sectie met een vangstgewicht van 29 kilogram.

Otley Feeder Festival

Vervolgens stond de eerste van de drie ´feeder only´ festivals op het programma en de jaarlijkse pelgrimstocht van de ´Yorkshire lads´ naar dit water voor het Otley Feeder Festival. Sensas wedstrijdvisser Julian Kendrick uit Edenderry verpletterde de rest van de competitie met een totaalgewicht van 68.540 gram over drie dagen op de Greenway sectie. De visserij was fantastisch te noemen, de meeste deelnemers behaalden vangsten ruim in de dubbele getallen. Hopelijk wordt dit festival nog vele jaren gehouden.

Julian Kendrick
Julian Kendrick

Inniscarra TDL is actief om de mogelijkheden voor het toerisme in het gebied rondom het reservoir te verbeteren, ze beheren het viswater plus de Coachford Greenway, een nationaal bekend staande wandelroute. Ze zijn aangesloten bij de National Coarse Fishing Federation of Ireland, NCFFI organiseert jaarlijks een serie festivals voor de wedstrijdvissers op Inniscarra van maart tot oktober, voor meer informatie ga naar www.ncffi.ie/inniscarra-angling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.