Super snoek van 107 cm lang met de streamer voor Gerald.

Bodo Funke van Angling Services Ireland meldt…

De Oostenrijkse sportvisser Gerald Schimetta heeft de afgelopen dagen een vliegvissen op snoek van wereldklasse meegemaakt in het Boyle gebied. Niet alleen verbrak hij zijn persoonlijke record met een fantastische vis van 112 cm, Gerald wist ook nog een snoek van 107 cm te landen plus nog een paar vissen met een lengte van rond de magische 1 meter.

Nieuw persoonlijk record voor Gerald: 112 cm.

Gerald is een regelmatige gast bij Angling Services Ireland en bezoekt het gebied meestal twee keer per jaar! Goed gedaan Gerald!

Nog een meter vis voor Gerald.

Ga vissen…

Bodo Funke, Angling Services, Ireland

Snoek, forel en witvis visgids.

Notities: Angling Services Ireland biedt het allerbeste in sportvisserij en sportvistoerisme. We hebben Boyle, Co. Roscommon als basis, in het noordwesten van Ierland, een gebied met talloze uitstekende vismogelijkheden.
De eigenaar Bodo Funke is in bezit van het Marine and Countryside Guiding Certificate (bereikt met duidelijk onderscheid) en zijn ervaring en lokale kennis staan tot je beschikking wanneer je op een begeleide vistrip gaat of een visvakantie boekt bij Angling Services Ireland. Vliegvissen op snoek, vliegvissen op wilde bruine forel, bellyboten, witvissen, zalmvissen en zeevissen behoren stuk voor stuk tot de mogelijkheden.

Adres: Angling Services Ireland, 3 Canal View, Deerpark, Boyle, Co. Roscommon, Ierland.
Telefoon/Fax::+353 (0)71 – 9663 580 of +353 (0)86 – 6011 878
E-mail: info@anglingservicesireland.com Website: www.anglingservicesireland.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.