Wij zijn gespecialiseerd in Visavonturen in de Monding van de Shannon en voor de Kust van Clare. Groepen en Individuele Personen zijn Welkom.

Lady GwenGALERIJ

Geweldige herinneringen aan onze visavonturen in Clare.

LEES VERDER

LANDSCHAP

Clare is beroemd om zijn fantastische landschappen en Loop Head kreeg van de Irish Times de naam “De beste plek in Ierland voor uw vakantie”. We maken graag foto’s van de omgeving waar we zijn zo trots op zijn.

LEES VERDER

DE LADY GWEN II

De “Lady Gwen II” is een Lochin 33 charterboot die is uitgerust met de allernieuwste elektronica voor “Veiligheid op Zee” en “Zeevissen”.

LEES VERDER

DE SCHIPPER

Seán Maguire heeft vele jaren ervaring als schipper.

LEES VERDER

http://fishingadventures.ie/about/

ZEEVISSEN IN COUNTY CLARE

Ierland is een ideale locatie om te zeevissen. Ons gematigde klimaat maakt zeevissen het hele jaar door mogelijk. Er is meer dan voldoende te doen voor gespecialiseerde vissers en voor mensen die het vissen eens op incidentele basis willen ervaren.

Het schiereiland Loop Head in County Clare heeft de zeevisser veel te bieden vanwege de opwarmende invloed van de Noord-Atlantische Golfstroom. We hebben koude en warme vis in overvloed.

Er zijn in de omgeving vele attracties aanwezig, variërend van wandelen, golfen en watersporten tot festivals in de zomermaanden.

Fishing Adventures is opgericht door Séan Maguire om met u te gaan zeevissen voor de kust van West Clare.

Séan werkt met zijn Lochin 33 charter vissersboot vanuit Kilbaha.

Neem contact op met Séan om in County Clare te gaan zeevissen.

http://fishingadventures.ie/skipper-sean-maguire/

Uw schipper Séan Maguire is een lokale man, geboren en getogen in het westen van Clare op het schiereiland Loop Head. Séan begon na vele jaren in de commerciële visserij in 1999 met zeevissen. Hij viste commercieel vanuit Kilkee en Kilbaha, dus de kustlijn en de visplaatsen van het schiereiland Loop Head zijn hem goed bekend. Hij werkte vanuit de Kilrush Creek Jachthaven en ook een tijdje vanuit Carrigaholt, dus hij heeft een erg goede kennis van het zeevissen in de Monding van de Shannon en de Atlantische Oceaan. Hij bouwde veel kennis op over de beste visplekjes, het gedrag en de bewegingen van de vis, getijden, en het weer, om u het best mogelijke en meest plezierige dagje vissen te geven. Séan heeft alle benodigde vergunningen voor het zeevissen, veiligheid en het vervoer van passagiers.

U kunt Séan altijd bellen en hij zal graag met u praten om voor u een dag of een week vissen op de Lady Gwen II te plannen.

http://fishingadventures.ie/prices/

Bij uw budget passende accommodatie wordt geregeld. Neem contact op om uw wensen te bespreken. Groepen en Individuele personen zijn welkom.

VOLLEDIGE BOOTHUUR WEEKDAGTARIEF (MAANDAG TOT VRIJDAG)

VOLLEDIGE BOOTHUUR WEEKENDTARIEF (ZATERDAG OF ZONDAG)

http://fishingadventures.ie/contact/

Neem contact op met Séan om uw reis te bespreken: Telefoon:     +353 87 7508758     OF     +353 89 4431182 

E-mail:       fishadven@gmail.com

OF vul onderstaand formulier in.

http://fishingadventures.ie/links/

Loop Head Tourism zet zich in voor de drie pijlers van verantwoord toerisme – milieu-integriteit, sociale rechtvaardigheid en economische ontwikkeling. In verantwoord toerisme wordt van personen, organisaties en bedrijven gevraagd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden en de gevolgen van hun daden.

De Wild Atlantic Way is een wereldberoemde kustroute die zich uitstrekt over de zeven provincies van Ierland, en biedt onderweg een adembenemend landschap. De Wild Atlantic Way is van Donegal tot Cork een ontdekkingsreis. County Clare maakt onderdeel uit van deze gedenkwaardige reis en een Visavontuur kan uw reis nog spannender maken.

Keatings biedt een uitstekende eetgelegenheid en is gevestigd naast de pier waar ook Fishing Adventures actief is. Keatings biedt ook accommodatie aan en staat alom bekend als de laatste bar voor New York. Bezoek voor meer informatie http://www.keatingsbar.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.