Michael Flanagan van Midland Angling en zijn jongere broer genoten van een prima visserij op snoek…

We hadden enkele zeer milde dagen afgelopen week en de roofvis was erg actief op die dagen. Op Derravaragh was mijn broer JJ met enkele vrienden aan het vissen en ik sloot me voor enkele uren bij hen aan.

John McAlister
John McAlister

Ray Lynch had volop actie en wist met een zwart, wit en rode Bulldawg een prachtige snoek te landen. Ik viste enkele uren met John McAlister en we wisten vijf snoeken te landen op diverse soorten kunstaas.

De Vangst van de Week gaat naar Ray Lynch voor deze zware snoek die hij afgelopen vrijdag op Derravaragh wist te vangen.
De Vangst van de Week gaat naar Ray Lynch voor deze zware snoek die hij afgelopen vrijdag op Derravaragh wist te vangen.

John viste ook met verticaal kunstaas op baars en wist van twaalf meter een kleine snoek te landen op een kleine shad in de vorm van een baarsimitatie. Zoals veel van de waterwegen staat Derravaragh ongewoon laag, het is op dit moment niet eenvoudig om je boot langs Donore Shore te water te laten; wees dus extra voorzichtig wanneer je in de komende weken het water op gaat. Het rotsachtige gedeelte nabij Cooloure Bay, tot in de monding van de Yellow River, kun je ook beter mijden op dit moment.

Een snoek van Derravaragh voor Mick op de afgelopen vrijdag.
Een snoek van Derravaragh voor Mick op de afgelopen vrijdag.

Michael Flanagan
Midland Angling

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een topkwaliteit service als visgids waarbij een groot aantal van de topwateren in de Midlands voor witvis en forel bevist kunnen worden. Bezoekende vliegvissers hebben al prachtige forellen weten te landen terwijl ze gegidst werden door Midland Angling Guides, terwijl ook snoekvissers indrukwekkende vangsten hebben weten te realiseren, waarbij er vissen tot ruim achttien pond zwaar geland werden. Tot de topwateren behoren Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er enkele te noemen.

Michael Flanagan
Midland Angling
Visgids voor snoek en forel.

Telefoon: +353 (0)44 – 9348 969 of +353 (0)87 – 2797 270
Fax: +353 (0)44 – 9342 781
Email: mick@midlandangling.com Website: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.