‘Casting with Ceri’

Ceri Jones is een fotograaf en een fanatieke forelvisser uit Wales, die al gedurende vele jaren het westen van Ierland bezoekt, waarbij een aantal van de grootste forellen van Lough Corrib heeft weten te landen. Hij heeft een nieuwe website, https://castingwithcerijones.com, waarop hij podcasts upload met interviews met mensen uit de hengelsport – sportvissers, visgidsen en andere sportvisserij-persoonlijkheden.

Ierse content

Hoewel zijn basis in Wales ligt en de website veel content over de UK bevat, toont de website ook de liefde die Ceri voelt voor Ierland en voor de Ierse visserij, waarbij hij ook een aantal verbazingwekkend mooie foto’s laat zien.

Ceri maakt schitterende foto’s, zoals deze zonsopkomst op Corrib. Veel van deze foto’s zijn te koop als afdrukken via de website.

Deze week is Ceri zelf het onderwerp, waarbij hij praat over de schitterende 17,1 ponds ferox forel die hij wist te landen op een van zijn vele vistrips naar Lough Corrib. Click op de link, sluit je ogen en laat Ceri je mee nemen naar een mooie, warme dag in mei, waarbij je alles hoort over zijn liefde voor deze schitterende vissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.