John Fleming van Blue Shark Angling Galway heeft afgelopen weekend weer een prima visserij kunnen bieden, met een aantal goede vissen op de Brazen Hussy II gedurende de twee dagen, waarvan de beste op Maria’s hengel kwam – en het was een mooie vis.

Er waren ook enkele mooie pollakken onderweg, koolvis, veel puitaal, makreel en veel zandspiering, en niet te vergeten enkele inktvissen!

Ga vissen…

Brazen Hussy ll

Schipper: John Fleming
Licentie: 1011 (11 passagiers en 1 bemanningslid)
Basis: Rosaveal, Spiddal, Galway (Afhankelijk van de vissoorten)
Operationeel gebied: Rosaveal, Spiddal en Galway tot zo’n 30 km op zee

Een standaard dag betekent vissen vanaf 9.00 tot 18.00 uur vanuit Rossaveal, Spiddal of Galway, afhankelijk van de vissoorten waarop je je wilt richten. Het vissen op riffen onder de kust op pollak, gul, leng, lipvis, conger en makreel kan binnen tien minuten vanaf het vertrekpunt bereikt worden. De riffen verder uit de kust kosten zo’n 45 minuten varen. De bodemvisserij op ruwe haai, doornhaai, rog, kathaai, tarbot, schol en de gigantische vleet kan binnen een uur bereikt worden, zodat je gegarandeerd bent van vele uren vissen.
Het seizoen voor de visserij op haai begint eind juni en loopt door tot ver in oktober, deze visserij betekent de ultieme adrenalinestoot met hard vechtende blauwe haai en haringhaai; deze vissen worden alle gemerkt en weer teruggezet.
Er zijn diverse gecombineerde pakketten beschikbaar.

Adres: Baile an tSagairt, Spiddal, Co. Galway, Ierland
Telefoon: +353 (0)87 – 7571 320
Facebook: www.facebook.com/BlueSharkAngling

Blue Shark Angling Galway,
Telefoon John Fleming : +353 (0)87 – 7571 320

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.