Steven Powell van LureGuides.com nam Kevin en zijn neef Jamie vorige week mee uit om te gaan vissen op Lough Erne. Binnen een uur landde Jamie een snoek van maar liefst 110 cm – zijn eerste vis van dit formaat.

Kevin was opgetogen dat zijn jonge leerling zo’n geweldige vis landde – en hij was ook opgetogen over zijn eigen vissen, want Steven’s locatie op het meer leverde vis na vis op voor de meer ervaren leden van het familieduo. Het tweetal zal hun trip niet snel vergeten en we kunnen ons voorstellen dat er in de nabije toekomst een herhaalde boeking komt.

Jamie, Kevin en snoek.

Ga vissen

Kom met ons vissen op grote roofvis op Lough Erne in Noord-Ierland, een prachtige waterweg met veel specimen snoek, baars en forel. Kom langs en vang jouw droomvis. Vis met ons met kunstaas op roofvissen zoals snoek, baars en forel.

We varen rond met een 17 voets Alumacraft Competitior met een goed dek en voldoende ruimte om te werpen, een ontwerp aangedreven door een super betrouwbare 80 pk Mercury buitenboordmotor. We doen er niet lang over om de stekken te bereiken.

www.lureguides.com

Bedankt voor het kijken en geef onze Instagram en Facebook pagina’s een like en een Share

www.lureguides.com  www.Snapbaits.co.uk

Ik zit op Instagram als stevepowell_lureguidesfishing. Installeer de app om mijn foto’s en video’s te volgen. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=cp5csztpdn8r&utm_content=eo60f9a

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.