Vaste Franse bezoekers van Melview Fishing Lodge, Julian en Nicolas, brachten dit jaar een paar nieuwkomers mee, en wat een geweldige eerste ervaring was het voor Manu en Stephane.

Met z’n tweeën vissend vanuit twee boten, kozen de jongens ervoor om zowel hard als zacht kunstaas te gebruiken tijdens hun visweek en beide leken te werken, want ze slaagden erin om in totaal 186 snoeken tot 95 cm lang te landen.

Een glimlach voor Nicolas.

Helaas voor de jongens waren er enkele betere vissen tot boven de 100 cm die vlakbij de boot loskwamen. Maar dat is vissen en de jongens lieten hun vakantie er niet door beïnvloeden, want iedereen had een geweldige tijd.

Een eerste Ierse snoek voor Stephane.

We hopen dat Manu en Stephane nu echt verslaafd zijn aan het snoekvissen in Ierland en dat we ze in de toekomst weer zullen zien.

Eerste Ierse snoek voor Manu.

Melview gastheer Kevin zegt: “Bedankt jongens voor een geweldige week, tot ziens”.

Julian met een 83 cm lange snoek.

ALLE VISSEN ZIJN ONGEDEERD TERUGGEZET.

 

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, County Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 33 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
 E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij zijn eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.