Home hengelsport nieuws Ga eens op bezoek bij de Ireland Angling Expo.

Ga eens op bezoek bij de Ireland Angling Expo.

963
0

( Gijs Nederlof) Elk jaar pak ik in februari het vliegtuig richting Ierland. Op naar Dublin, op naar de Ireland Angling Expo. Dit jaar sta ik op zaterdag 15 februari weer op Schiphol om rond 09.00 uur het vliegtuig richting Dublin te pakken. De beurs is in Swords en dat is slechts 1 km van Dublin Airport. Kwart over tien plaatselijke tijd sta ik op de beursvloer. Helemaal top dus.

De beurs zelf beslaat ongeveer 110 stands. Niet gigantisch groot, maar wel perfect voor de sportvisser die graag eens kennis wil maken met de hengelsportmogelijkheden die Ierland je kan bieden.  Als jij nu plannen hebt om eens een hengeltje uit te gaan gooien in de Ierse wateren kan het best wel eens leuk zijn om er een weekend naar toe te gaan. De beurs is een prachtige mogelijkheid later dat jaar goed voorbereid te zijn als je richting Ierland gaat.

De beurs een dag bezoeken is in principe voldoende, zo blijft er nog een dag over. Ik duik zaterdag Dublin eens in, lekker winkelen en tijd voor een bezoek aan de Guinnessfabrieken. ’s Avonds eet ik dan ergens een hapje en klets wat af met de standhouders en de aanwezige sportvissers in het hotel.  Uiteraard komt dan de Guinness soms wel iets te vaak voorbij. Zondags bezoek ik dan de beurs en aan het eind van de dag pak ik een vlucht terug. Topweekend dus.

Voor meer info surf je natuurlijk naar www.irelandanglingexpo.ie of stuur je mij een mailtje info@matchfishing.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.