Het Monavagher Canal was opnieuw het wedstrijdwater waaraan de Lower Bann CAA wedstrijdvissers de voorkeur gaven afgelopen weekend. Dit besluit werkte goed uit voor gastvisser Slawek die de wedstrijd met de vaste hengel wist te winnen met een totaalgewicht van 7 kg en 150 gram…

Monavagher Canal.
Monavagher Canal.

25 februari: Een koude, heldere winterdag verwelkomde twaalf wedstrijdvissers voor de tiende ronde van de Lower Bann Winter league.

De wedstrijd werd opnieuw verplaatst naar het Monavagher Canal omdat er schijnbaar op de rivier weinig vis te vangen was.

Er werden meerdere mooie vissen gevangen, de vangstgewichten reikten tot 7,150 kilogram.
Er werden meerdere mooie vissen gevangen, de vangstgewichten reikten tot 7,150 kilogram.

Slawek Siembida maakte een opvallend debuut tijdens de wedstrijd door deze op zijn naam te schrijven. Op stek 9 wist hij 7 kilogram en 150 gram aan met name blankvoorns te vangen met de vaste hengel. Hugh Elder werd tweede op stek 5 met 4 kilogram en 680 gram.

Er zat slechts 80 gram verschil tussen de volgende vier wedstrijdvissers, Paul Hutchman eindigde op de derde plek met 3 kg 640 gram op stek 8, Robbie Wisner op stek 10 werd vierde met 3 kilogram 620 gram, Bob Glasgow vijfde op stek 6 met 3 kilogram 600 gram (waaronder een mooie brasem). Jimmy Speers werd zesde op stek 7 met 3 kilogram 560 gram.

Aaron Galbraith heeft nog steeds de leiding in de league, het klassement wordt later nog bekend gemaakt.

Goed gedaan Slawek.

Ga vissen

De LBCAA is opgericht in 1974 en het is een vriendelijke, open hengelsportvereniging die haar basis heeft in het onderste deel van de River Bann.

Website: lowerbanncaa.wixsite.com/lowerbanncaa
Facebook:
facebook.com/LowerBannCAA/

De Lower Bann CAA is lid van de Ulster Coarse Fishing Federation, UCFF, de provinciale afdeling van de National Coarse Fishing Federation van Ierland, NCFFI en de NGB voor het vissen op roofvis en witvis in Ierland. Website: www.ncffi.ie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.