Op een koude, heldere januari-morgen liet Pierre Montjarret zijn boot te water op het rustige water van Lough Derg, precies zoals hij dit honderden keren gedaan had in de afgelopen jaren. Hij voer het meer over naar een van zijn favoriete stekken, een plaats die nog wel eens vis oplevert onder dit soort omstandigheden.

Pierre, gekleed in het gebruikelijke drijfpak, heeft de naam gedurende de winter veel grote snoek te vangen op Derg.
Pierre, gekleed in het gebruikelijke drijfpak, heeft de naam gedurende de winter veel grote snoek te vangen op Derg.

Uiteindelijk wist hij zelfs zijn eigen verwachtingen te overtreffen door de vangst van een nieuw persoonlijk record, een serieus grote snoek van 126 cm. Na het maken van een foto als herinnering werd de snoek in de gelegenheid gesteld op adem te komen en ze zwom weer met kracht weg.

Ga vissen…

Peche Irlande

Pierre Monjarret verhuisde in 2007 naar Ierland om zijn droom uit te laten komen om hier als visgids te werken. Hij begon te werken voor Jean-Louis Bigot (pecheirlande.com) op het fameuze Lough Derg. Het is nu tien jaar geleden sinds hij voor het eerst ging vissen op Lough Derg. In die periode is zijn belangstelling voor het meer geen moment minder geworden, er is altijd wat nieuws te leren, nieuwe technieken die ontwikkeld kunnen worden en er zijn steeds weer nieuwe uitdagingen die nagejaagd kunnen worden.

Adres: Killaloe, County Clare, Ierland
Telefoon: +353 (0)87 – 6412 658
Email: info@pecheirlande.com Website: www.pierremonjarret.com
Facebook: https://www.facebook.com/pierre.monjarret.1

Black Bay Lodge

De BlackBay Lodge biedt een prachtig uitzicht over Lough Derg en ligt op een strategische plek zodat diverse stekken bevist kunnen worden onder diverse omstandigheden. We zorgen de gehele dag voor onze gasten, vanaf de keuze van het juiste kunstaas tot en met het aanleren van de juiste vistechnieken.

BlackBay Fishing Lodge, Co. Clare, Ierland
Email info@blackbaylodge.com
Tel. +39 (0)342 – 8015973 of +353 (0)87 – 711 4081
Website: http://www.blackbaylodge.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.