Schipper Luke Aston zegt dat het weer een week was met wisselvallig weer, waarbij de wind het vissen soms beperkte tot de Shannon riviermonding, maar dat ze op andere dagen wel naar het westen konden.

Een haaidrift op vrijdag leverde een mooie haringhaai op. Er werden veel mooie wijtingen vanaf de bodem gevangen, met ook een paar bonusgepen.

Haringhaai.
Geep.

Vaste gasten Detlef en Werner arriveerden en hun eerste dag in de riviermonding leverde een aantal mooie vissen op tijdens verschillende fases van het getij. Er werden ook een paar kleine ruwe haaien gevangen, hopelijk een goed teken voor de toekomst.

Een mooie kathaai.
Kathaai.
Jonge ruwe haai.

Een andere dag in de riviermonding leverde stekelroggen op, maar het vissen was over het algemeen rustig. Ondanks een winderige start en een trage stoom, werden ze beloond met een mooie drift en geweldige sport op kunstaasmateriaal met shads.

Stekelrog.
Kabeljauw.

Ga vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is een LOCHIN 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor. Luke Aston is de schipper en de boot vaart vanuit Carrigaholt, County Clare.

Hij heeft verschillende aanbiedingen staan op zijn website www.fishandstay.com en wanneer iemand interesse heeft om een trip samen te stellen, neem dan s.v.p. contact op. Luke twittert ook vanaf de boot onder @fishandstay en probeert ook zijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling actueel te houden. Neem contact op met Luke om zo ongeveer de beste zeevisserij te beleven die Ierland te bieden heeft.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.