Home hengelsport nieuws snoek Goede snoekvisserij voor gasten van Melview Fishing Lodge

Goede snoekvisserij voor gasten van Melview Fishing Lodge

878
0

Kevin Lyons bericht vanuit de Melview Lodge in County Leitrim…

Reguliere gasten Bill en Sean uit Dublin besloten om weer enkele dagen vissend op snoek door te brengen in het gebied rond Longford en verbleven wederom bij ons in de Melview Fishing Lodge. Het waterpeil was erg hoog en met de harde wind was het soms twijfelachtig of ze wel in een boot het water op konden gaan.

Een brede glimlach van Bill bij dit fraaie exemplaar.

 

Bill doorstaat de omstandigheden.

Wel, ze hadden het geluk aan hun kant, toen ze arriveerden kalmeerde de wind enigszins en konden ze enkele dagen met de boot het water op.

Sean met een mooie snoek.

Vissend met verschillende soorten dode aasvissen wisten ze enkele fraaie snoeken te vangen en ze wisten hier ook, wanneer het niet stond te regenen, ook enkele foto’s van te maken.

Knappe vis vanaf de oever voor Bill.

Toen het er op leek dat het weer te slecht zou zijn om er met de boot op uit te gaan, wisten ze toch enkele mooie snoeken te vangen vanaf de oever.

Alle vissen zijn onbeschadigd teruggezet.

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering
Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, County Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 33 45061 Mobile: +353 (0)87 – 268 7441
 E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.